Restauracja Regionalna to wyjątkowe miejsce, które pozwoli zanurzyć się w smakach kuchni regionalnej na najwyższym poziomie.

Wyjątkowe smaki

Kucharze starają się wykorzystywać lokalne, sezonowe składniki, aby podkreślić świeżość i autentyczność potraw. W barze restauracji znajduje się imponująca oferta win z różnych regionów świata. Klienci mają także możliwość degustacji różnorodnych drinków przygotowywanych przez doświadczonych barmanów.

Co więcej, zimą Restauracja stanowi idealny przystanek po dniu szusowania na stoku, ponieważ leży tuż u jego stóp. Latem natomiast na Gości czeka dodatkowy ogródek rattanowy, który pozwoli cieszyć się smakami tego miejsca na łonie natury.

Informacje ogólne

  • Położenie: parter, tuż przy Recepcji
  • Powierzchnia 355 m2
  • Maksymalna liczba Gości: 220 osób
  • Typ kuchni: polska, regionalna
  • Dresscode: casual

Specjalności

Szef Kuchni poleca

Przystawka

Krewetki grillowane z masłem czosnkowym i grzanką

Zupa

Krem z buraka z kozim serem i balsamico

Burger

Burger wołowy z serem cheddar, grillowanym boczkiem, ogórkiem, sałatą masłową, papryczką jalapeno i sosem holenderskim, frytki stekowe

Danie główne

Żebro wieprzowe pieczone z opiekanymi ziemniakami, domowym sosem czosnkowym i sałatką szwedzką

Deser

Sernik klasyczny z sosem truskawkowym

Restauracja Regionalna

Zarezerwuj stolik:

image
image
image
image
image
image
image